23, 2012, 06:55:11 pm *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Заглавна Страница   Помощ Търси Вход Регистрирай  
Страници: 1 ... 12 13 [14]   Надолу
  Изпрати темата  |  Изпечатай  
Автор Тема: САМОУБИЙСТВО! ДА ИЛИ НЕ?  (Прочетена 164045 пъти)
0 Членове и 0 Гости преглежда(т) тази тема.
dani

« Отговор #195 -: 15, 2010, 01:37:40 pm »

Преди близо 2 мес. приятелят ми направи опит за самоубийство. Несполучи. Аз бях там, с него. Реших, че се е разминало. Съвсем не. Пак е пощурял. И този път ще успее. Днес просто ми каза, че няма смисъл повече да се виждаме. За него живота е свършил. Молих се, плаках, крещях, но уви! Господи, кажете ми бе хора, как да му помогна? Как да го накарам да ме допусне до себе си. Полудявам. Ако нещо се случи няма да го преживея. ПОМОЩ!!!
Активен
oli

« Отговор #196 -: 23, 2010, 05:26:59 pm »

Ти какво? Беше там, с него докато той правеше опит за самоубийство?
« Последна редакция: 23, 2010, 05:28:58 pm от oli » Активен

ще срещнете този
материал отново..
kati

« Отговор #197 -: 18, 2010, 04:44:36 pm »

ei  xora 4eta  vsi4kite tezi va6i komflikti  i  se pitam  , ok zatova li  vlizate v tezi saitove za da se katate , ironizitate i  da kritikuvate drugite li?Ъ? vseki  si  ima negoviqt si  jivot s negonite nedostataci ili ne i  nikoi ne e dlajen da 4ete li4nite istorii na vseki edin (kato  ne mu  xaresva prosto  ne 4eti) ili da vi  4ete karanicite. Kato tolko  ne vi  xaresva, za6to  si pravite izop6to tuda da pi6tete? tuk  mislq 4e vlizame vsi4ki  za da si poprikazvame a ne da tuplame samo4ustvieto  na seki edin kadeto  e napisal  ne6to  koeto  ne ni xaresva!!!!!!!!
Активен
don.kose

« Отговор #198 -: 19, 2011, 10:41:20 pm »

аз пък мисля да го направя утре....не съм в депресия,не ми липсва нищо.просто загубих една любов.....любов,заради която си струва да умре човек.не съм дете.на 36 год съм и могя да бъда последователен в желанията си. Усмивчица.днес си оправям делата в офиса......а утре.....е началото на безкрая.
Активен
brutalen75

« Отговор #199 -: 07, 2011, 06:02:51 am »

Spored men wseki reshawa sam za sebe si! Wupreki wsichko e fakt, che horata pishat tuk, turseiiki suweti ili mnenia po wuprosa! Prez poslednite nqkolko sedmici moeto suznanie sushto e obsebeno ot misulta za saoubiistwo-wsek pak towa e nai lesnia wariant nali?! Ne me e strah ot smurtta, a po skoro ot nachina po koito shte umra!
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14]   Нагоре
  Изпрати темата  |  Изпечатай  

Отиди на:  

НАЧАЛО - Дискусии и форуми | Форума е създаден с помощта на:
SMF 1.1.0, © 2001-2004 Lewis Media и Уеб дизайн България.
Всички права запазени
и с медииното партньорство на:
www.mastilo.info - Онлайн списание Мастило, Polezno.info - Полезна информация за дома, офиса, настроението и здравето и The Rating Network Company TM - Интернет каталог, рейтинг класация. Добави сайт
® www.occultism.biz 1999 - 2010